Contact


Bel voor persoonlijk advies: +31 0681464630 of stuur een mail naar: richard@thewoodmaker.nl

Hey hallo!!


Leuk dat je op mijn website komt neuzen! Wanneer jij van mooie handgemaakte houten meubels en ander houtwerk houdt, dan ben je hier aan het juiste adres! Mijn naam is Richard Gruijters en ik ben een enthousiaste houtliefhebber. Mijn hoofd loopt over van creativiteit. Vaak word ik 's nachts wakker om een idee dat plots opkomt uit te tekenen. Lange tijd heb ik de droom gehad om architect te worden. Na een jaar Bouwkunde aan de TUE gestudeerd te hebben, stopte ik daar, een illusie armer en een ervaring rijker. De drang om te ontwerpen bleef in mij zitten, dus begon ik met het tekenen van meubels. Het zelf maken van een meubel is behoorlijk makkelijker uit te voeren dan het zelf maken van een huis!


Aangezien economie mij op de middelbare school wel goed lag, besloot ik Commerciële Economie te gaan studeren aan Hogeschool Zuyd in Sittard. Hier was ik veel meer op mijn plek. Ik heb dan ook met plezier mijn opleiding daar afgerond. Hierna riep het werkveld mij. Ik had een kantoorbaan gevonden waar ik toch nog een deel van mijn creativiteit kwijtkon. Helaas of juist gelukkig, moest ik hiermee stoppen nadat ik overspannen was geworden. Deze overspannenheid zorgde er wel voor dat ik mijn hobby kon oppakken en dat mijn vaardigheden behoorlijk verbeterden op het gebied van houtbewerking! Op die manier mag ik met een glimlach terugdenken aan deze minder leuke periode in mijn leven.


Ik besloot voor mijzelf te beginnen als meubelmaker en houtkunstenaar. Zeker niet de makkelijkste weg in een tijd van economische crisis zonder achtergrond in de houtbewerking. Het gebrek aan opleiding maakte ik meer dan goed met leergierig zijn en elke dag weer oefenen en beter worden in mijn vak. Deze passie leg ik vandaag de dag nog steeds in mijn vak! Dit heeft geresulteerd in high end opdrachten in zowel binnen en buitenland. Het vervult mij met trots dat mensen uren rijden om een maatwerkmeubel bij mijn atelier te komen bespreken. 


Ik combineer graag houtsoorten in mijn werk. Het kunstzinnige aspect van houtbewerken trekt mij zeer. Hier naam in maken kost tijd. Daarnaast is het heerlijk om voor klanten een meubel op maat te maken, niet alleen de verdienste, maar ook de gelukkige glimlach op hun gezicht zorgen ervoor dat ik mijn werk met plezier doe.

Ik bedien zowel de zakelijke als de particuliere markt. Je kunt bij mij terecht voor:

- Interieurbouw

- Houten meubels op maat

- Houten relatiegeschenken

- Houten cadeautjes op maat

- Snijplanken, hakblokken en luxe houten keukenaccessoires

- Houten ringendoosjes, juwelenkistjes, kisten, theedozen en zeer luxe koffers van hout.

- Hout om zelf mee aan de slag te gaan, zoals walnotenhout, eikenhout, kersenhout, groenhart, purperhart, wengé, esdoorn en

  meer!


Naast mijn passie voor houtbewerking heb ik een grote passie voor sport en voor het verbeteren van zowel mijn fysieke als mentale staat. Zo breakdance is, ben ik freestyle voetballer en doe ik aan calisthenics. Om op mentaal vlak beter te worden, lees ik veel boeken die de geest verrijken.


Als creatieve kleine zelfstandige ben ik sterk afhankelijk van mensen die ambachtelijk gemaakte producten op waarde weten te schatten. Als jij mij zou willen helpen bij het verkrijgen van naamsbekendheid, dan zou dat super zijn!

Denk hierbij aan het delen van mijn pagina op de social media, of aan het aanraden van mijn werk bij iemand die van hout houdt.

Mijn dank is alvast groot!


Mocht je vragen hebben over mijn werk, neem dan gerust contact met mij op.


Houtelijke groeten,


Richard Gruijters

The Woodmaker

Vindt The Woodmaker ook op de diverse social media:


Facebook: www.facebook.com/thewoodmaker


Youtube: www.youtube.com/channel/UCl6e6Ecq5TSEPjh3vmr4nYg
Vind je bovenstaande meubels mooi? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief van The Woodmaker en maak gebruik van de mooie aanbiedingen die enkel gelden voor de ontvangers van de nieuwsbrief!

Contact:


The Woodmaker

Krommestraat 48

4711 NC Sint Willebrord (NL)


Tel: +31 (0) 6 81464630

Mail: richard@thewoodmaker.nl


KVK:59711469

BTW:NL158885661B01

Let op!

Bij maatwerk heb ik altijd eerst telefonisch of face to face contact, alvorens ik een opdracht aanneem. Meestal volstaat een belafspraak.


Let op, wegens extreme drukte in maatwerk
aanvragen kan het zijn, dat ik minder snel
reageer dan je van mij gewend bent.